Kampanja za mjesne izbore: HDZ se hvali svime i svačim – državnim projektima, nogometnim turnirima, septičkim jamama i križevima

, mladi HDZ-ovci se hvale napravljenim i planovima, kao da je sve što postoji oko nas napravio upravo HDZ.

Ima tu svega, od aglomeracije Karlovac I i II, gradnje vrtića po kvartovima, centra Nikole Tesle na Rakovcu, rekonstrukcija državnih i županijskih cesta, pa do križeva na grobljima i vjerovali ili ne – septičkih jama. U MO Knez Gorica hvale se da su čistili snijeg do svake kuće tijekom zimskog perioda, sudjelovali na proslavi blagdana Sv. Ane i igrali nogomet na malonogometnom turniru. U Skakavcu je HDZ tako postavio oglasnu ploču, uredio odvodne jarke a planiraju izgradnju lokalnih prometnica i parkinga.

Onaj tko ima vremena i živaca pogledati sve HDZ-ove predizborne spotove za mjesne izbore u Karlovcu, može samo ostati zbunjen i zapitati se je li išta u Karlovcu uopće može funkcionirati bez ove stranke. Bilo kako bilo, Karlovčani će sljedeće nedjelje izaći na mjesne izbore, ali izgleda da će biti puno onih koji to neće učiniti pa se može dogoditi da se obori i rekord u neizlaznosti. Naime, u našoj anketi pokušavamo doznati kakva je zainteresiranost, a ako dosad još niste glasovali, možete to sad učiniti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest