Grmoja u Karlovcu otvorio Mostove prostorije i nahvalio Škoru, njegove protukandidate ne: Nisam baš sklon terorizirati druge svojim pjevanjem

– Cjelokupna oproba stala je iza toga, imamo praktično dovoljan broj da to na raspravu stavimo, ovi potpisi s terena dodatno idu u prilog da se to izglasa. U prilog nam ide i to što jedan dio vladajućih, HSLS, ima sličnu inicijativu, kazao je Grmoja.

Odgovarajući na pitanje s kim Most treba surađivati, kazao je kako se trude u Saboru surađivati s oporbenim političkim opcijama jer je  logično da oporba mora surađivati pa očekujee da tako bude i u Karlovcu i Karlovačkoj županiji.

– A što se tiče nekakve bliskosti, svatko tko ima kvalitetan, konstruktivan prijedlog koji ide u korist hrvatskih građana, mi ga smatramo u tom trenutku po tom pitanju našim saveznikom i tu smo otvoreni za suradnju sa svima. Ako ćemo gledati tko nam je drag, manje ili više nam se sviđa, nećemo puno naprviti. Moramo tražiti partnere i gurati prijedloge koji idu u korist naših građana, izjavio je Grmoja.

No, među predsjedničkim kandidatima Mostu je samo jedan drag, Miroslav Škoro, kojeg su odlučili podržati na predstojećim izborima. Grmoja očekuje da će Škoro postati sljedeći predsjednik.

– Škoro ima velike šanse pobijediti na predsjedničkim izborima, to pokazuju i ankete, posebno s našom potporom, mi smo 4. snaga u državi, treća u Saboru, nakon HDZ-a i SDP-a, tako da smo uvjereni da s ovom podruškom ide u 2. krug, u 2. krugu pobjeđuje. On jedini nije kandidat kontinuiteta, ako predsjednici budu Grabar Kitarović ili Milanović, to su predstavnici ove dvije velike stranke, ne traže veće ovlasti, nikakve promjene, jedan nam obećava karakter, druga uz blagi smješak da ona vjeruje u Hrvatsku. Nama ne treba to, nama trebaju promjene, mi smo te promjene podržali i očekujemo da se te promjene dogode, ocijenio je Grmoja.

Dodao je da Škoro siguno neće samo pjevati jer je i doktor znanosti i poduzetnik.

– Ako ćemo gledati što je od ovih troje kandidata netko napravio u životu, ja mislim da je na Škorinoj strani puno više toga, mislim i da se podcjenjuje samo pjevanje. Napisati pjesmu poput Ne dirajte mi ravnicu ili Mata ne znam koliko se može u Hrvatskoj ljudi pohvaliti, ali ima i drugih kvaliteta, rekao je.

A na novinarsku opasku kako je i predsjednica izjavila da se podcjenjuje pjevanje, Grmoja je, zaradivši pljesak okupljenih stranačkih kolega, zaključio:

– O njenom pjevanju neka govore oni koji su stručniji. Isto ne znam baš dobro pjevati, ali znam u nekim prigodama zapjevati; nisam baš sklon tome da teroriziram druge svojim pjevanjem!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest