Prometni kaos na Borlinu iz dana u dan sve gori – danas dvije kolone krenule i isti čas, u zastoju “zarobljen” ostao gradski autobus

Već smo u više navrata pisali o svakodnevnim problemima stanovnika Borlina koji su stigli sa sanacijom državne ceste, no iz dana u dan pritužbe građana ne jenjavaju već dapače, tvrde da je sve gore i gore.

Danas mo dobili mail Željka Katalinića koji je prometni “kaos” i fotografirao, uz napomenu da se situacija uopće ne popravlja, već da je gore iz dana u dan.

– Cesta kroz gradilište je u očajnom stanju, puna rupa, pogotovo ovih dana kada je počela padati kiša. Slivne vode stoje na cesti pa se ne vide rupe. Semafori nisu dobro sinkronizirani, ostavljeno je premalo vremena između izmjene zelenog svjetla, tako da vozila koja su u gradilištu ne ispiju izaći prije nego se upali zeleno svjetlo s druge strane što izaziva dodatnu nervozu vozača koji čekaju u koloni. Još veći problem je što masa vozača što sam vidio na svoje oči ulazi u gradilište na crveno, piše nam ogorčeni čitatelj.

Kako nam kaže, danas je došlo do još jedne situacije u nizu, i to kad su kolone s obje strane ušle u gradilište i izazvale totalni kaos i zastoj tako da je i redovni gradski autobus ostao blokiran u sredini gradilišta.

– U nekoliko navrata (kao i danas) sam kontaktirao prometnu policiju, tražeći da barem postave jedno službeno vozilo I jednog službenika, barem da ga vozači vide I da ne krše naočigled prometna pravila prolazeći na crveno svjetlo na semaforu. Nažalost, odgovorili su mi da nemaju dovoljno resursa za takav nadzor, te da su svjesni problema I lose postavljene prometne signalizacije, ali ništa ne mogu poduzeti, kaže Katalinić.

Naime, dodatni problem je što je zatvoren i most u G. Pokupju jer se pojačao intenzitet prometa na ovoj dionici.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest