Posmrtni ostaci Anne-Cecile Pinel stigli u Francusku – shrvani roditelji najavili sahranu, kažu da će nastaviti potragu za istinom

.

Podsjetimo, Anne-Cecile je putovanje Europom dovelo na festival Memento Demento, gdje joj se 23. srpnja izgubio svaki trag. Početkom siječnja lovci su u Tržiću Tounjskom, kilometar i pol od mjesta na kojem je posljednji put viđena živa, naišli na kostur, utvrđeno je desetak dana kasnije da se radi o nestaloj djevojci, kao i da je uzrok smrti udarac u glavu. Još se ne zna je li od pada ili nečije ruke.

Ovime za Michel i Ghislaine Pinel završava potraga za njihovim djetetom, a ugasla je i posljednja nada da će je ikada više vidjeti živu. U utorak u večernjim satima preko društvenih mreža obratili su se svima koji su im čitavo vrijeme davali podršku te najavili pogreb svojeg djeteta, navodi Jutarnji.

– Danas se Anne-Cecile vratila u grad u kojem je rođena, u kojem se školovala i studirala. Za nekoliko dana, u petak, vratit će se u selo iz svojeg djetinjstva Saint Paul Sur Isere, gdje će biti sahranjena, nakon obreda u crkvi s početkom u 14 sati. To će biti kraj puta na koji je krenula 4. srpnja 2014. godine. Nismo očekivali da će on tako dugo trajati. Anne-Cecile napunila je svoju 23. godinu četiri dana prije smrti. Željela je puno više od života, u njezinoj glavi je bilo još puno planova i projekata. Sve njezine želje i svi projekti, otišli su s njom. No, ona nastavlja sjati u našim srcima, opustošenima tugom, napisali su roditelji.

Zahvaljuju svima koji su im izrazili podršku u ovim dugim i teškim trenucima, ali najavljuju da će, nakon nekog vremena, nastaviti potragu za istinom.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest