Pronađen divljak (30) koji je sinoć na Baniji zgužvao Matiz, teško ozlijedio 73-godišnjaka i pobjegao s mjesta nesreće

Policijska potraga za nepoznatim vozačem koji je sinoć skrivio prometnu nesreću na Baniji urodila je plodom i počinitelj je pronađen.

Ovo je, naime, danas javila kćer oštećenog 73-godišnjaka koji je teško ozlijeđen dok je na semaforu u svom automobilu mirno čekao da se upali zeleno svjetlo za prolaz. Na njega je naletio drugi automobil te ga odbacio 20-ak metara niz livadu i pobjegao s mjesta nesreće. 

– Upravo su mi javili iz MUP-a da je potraga uspješno okončana i da su pronašli počinitelja. Hvala svima koji ste na bilo koji način sudjelovali i doprinijeli uspješnoj potrazi i hvala policiji koja je odlično odradila posao jer se sve odvijalo izvan područja koje pokrivaju kamere, napisala je na svojoj Facebook stranici kćerka ozlijeđenog vozača.

Kako sumnja, na automobil njezinog oca je nasrnuo netko tko nije pobjegao zbog šoka, već “netko tko misli da ima sva prava ali isto tako smatra da se zakoni RH na njega ne odnose”. Automobil Matiz je prilično zgužvan što dovoljno govori o silini udarca, a navodno se radi o VW Passatu daruvarskih registracijskih oznaka.

Policija je u četvrtak ujutro potvrdila da je pronašla vozača. Radi se o 30-godišnjaku protiv kojeg će biti podnijeta kaznena prijava.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest