Zbog ledenog vala koji pristiže Gradska toplana u režimu 24-satnog grijanja – prihvatilo ga 80 posto predstavnika stanara

Ledeni val koji pristiže u naše krajeve mijenja i režim grijanja karlovačke Gradske toplane. Kako su nam javili, od danas pružaju mogućnost grijanja tijekom cijelog dana, “s prilagođenim temperaturama u dnevnom i noćnom režimu rada”.

– O tome smo obavijestili sve ovlaštene predstavnike i njih oko 80 posto se odlučilo na ovu uslugu, planirano do četvrtka, odnosno dok ne dođe do porasta vanjskih temperatura. Ukoliko ovlašteni predstavnici, koji prethodno nisu bili suglasni sa 24 satnim načinom isporuke toplinske energije promijene odluku, mogu kontaktirati Gradsku toplanu, kako bismo postrojenje u toplinskim stanicama prilagodili ovakvom režimu rada, kažu u Gradskoj toplani.

Također dodaju da Toplana s ovakvim pristupom stoji na usluzi svojim krajnjim kupcima poštivajući pritom njihove želje i potrebe.

– Ovim putem, još jednom molimo sve ovlaštene predstavnike koji prethodno nisu bili suglasni sa ovakvim režimom rada da komuniciraju sve suvlasnike na svojoj toplinskoj stanici i donesu odluku koja je u skladu sa potrebama korisnika naših usluga, kazala je glasnogovornica GT-a Ivana Rumenović Novinić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest