Skupština SRK Pedala Laganini: Klub koji u 10 godina nikad nije imao problema s kvorumom!

Najbolji karlovački sportsko-rekreacijsko–biciklistički klub SRK Pedala Laganini održao je 10. jubilarnu godišnju skupštinu u nazočnosti gotovo stopostotnog članstva. Naime, skupštini u Obrtničkom centru prisustvovalo je 60-članova kluba s plaćenom članarinom, i što je isto tako važno za naglasiti da se većina njih aktivno bavi “pedaliranjem”. Za razliku od brojnih karlovačkih “razvikanih” sportskih udruga koje navlače članstvo za skupštinu da bi “sklepali” kakav-takav kvorum, “pedale” s kvorumom u svih proteklih 10 godina postojanja nemaju problema. Skupštini je bio nazočan i najmlađi član s plaćenom članarinom, unuk predsjednika kluba Grga Latković, koji je strpljivo i pažljivo u društvu mame Marine i tate Krešimira pratio rad skupštine i, naravno, nije imao primjedbe na niti jedan od iznesenih prijedloga.

Kako članarina iznosi 100 kuna godišnje, godišnji prihod od članarine je simboličan od 5.900 kuna pa je skupština prihvatila prijedlog Uprave da se članarina poveća za 100 posto te će za 2015. iznositi 200 kuna. Inače, u protekloj su godini prihodovali 30-ak tisuća a plan za ovu godinu im je 40.000 kuna.

U izvješću o radu za 2014. godinu “prva pedala kluba”, predsjednik Vladimir Latković je naglasio da su održali 81 klupsku vožnju u kojima je sudjelovalo u prosjeku 25 biciklista po jednoj vožnji te odvozilo oko 6.500 kilometara. Pored toga organizirali su i program od sedam jednodnevnih putovanja subotom čije vožnje su bile puno masovnije.

Apsolutni vrhunac naših prošlogodišnjih vožnji bila je desetodnevna ekspedicija od Karlovca do Dubrovnika u kojoj je sudjelovalo 14 članova te kojom prigodom smo u sedam dana prešli 630 kilometara. Na tom smo putu susreli i upoznali mnoge prijatelje koji su nam pomogli i mi im se danas želimo zahvaliti skromno dodjelom naše klupske zahvalnice – rekao je Latković.

Priznanja su primili članovi: Željko Lovrinić, Robert Juhas, Ivan Radočaj, Vladimir Busak i Branimir Hranilović. Zahvalnice su dodijeljene tvrtkama: Euroherc, Hrvatske šume, Georad, Kajak-kanu klub Ključ, KŠR Korana, Kupres Holidays, LIN trgovina, Mrežnar, Mini-El, Pekara Rakovac, Restoran Bosiljevo, Sava, Spelekom, te općinama Cetingrad i Draganić i OŠ Slunj.

U programu rada koji je na kraju jednoglasno prihvaćen, kao u ostalom k sva podnesena izvješća, nastojat će realizirati sve do sada održane vožnje i jednu kapitalnu čiji je krajnji cilj Španjolska.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest