Centar 112: Osim potopljenih ulica i podruma, jučerašnje nevrijeme rušilo stabla i električne stupove, pojavila se i klizišta

Jučerašnje grmljavinsko nevrijeme i pljusak koji je prouzrokovao pravi potop u Karlovcu napravilo je i priličnu štetu. Danas je zbrajaju oštećeni građani, a svoj rezime ove vremenske nepogode dao je i područni ured Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

– Zaprimili smo nekoliko dojava o srušenim stablima i stupovima od HEP-a, javljali su se i građani kojima je voda procurila u stanove, a takve pozive preusmjeravali smo na JVP grada Karlovca, kažu u Centru 112.

Dodaju da ipak veće štete nisu prijavljene.

– U nekih sat i pol ŽC112 Karlovac zaprimio je 25 dojava o poplavljenim kolnicima, podrumima zgrada i kuća, dobili smo i dojavu da je vode bilo u podrumu OŠ Dragojla Jarnević, zatvoreni su bili podvožnjaci na Rakovcu, Ilovcu, bila je poplavljena i zatvorena D1 Brza cesta kod Interspara. Prijavljena su nam i dva klizišta jedno u prigradskom naselju Mahićno i drugo na Maloj Švarči Put Sv.Doroteje, kažu u Centru 112 te dodaju da su sve vatrogasne i komunalne snage bile na terenu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest