Ljeto na Foginovo, uz uređeno kupalište i Koranu, donosi filmove, ples, sport, koncerte… čak i Svjetsko nogometno prvenstvo

– Ovo će ljeto na Foginovom biti bolje nego prošlo i svojim programom i sadržajem, vjerujem, oplemeniti prostor i boravak sviju nas, kazao je gradonačelnik Damir Mandić, najavljujući danas Ljeto na Foginovom kupalištu.

Uređeno i čisto, s tuševima, sanitarnim čvorovima, u Korani dizalom za invalide, aquaparkom… posjetiteljima će donijeti i dobru zabavu: od filmova i Riječnog kina, plesa, koncerata, sportskih natjecanja, škole plivanja – jedine u Hrvatskoj i za djecu s poteškoćama u razvoju – do Svjetskog nogometnog prvenstva, doduše, na TV-u. Na kupače će kao i prijašnjih godina paziti Spasilačka služba, a kupalište će imati i noćne čuvare.

– Foginovo je prepoznato kao jedno od riječnih kupališta u Hrvatskoj koje se preporuča i dolazimo do suživota naših gostiju i nas, domaćih pa je bitno da ostane ovakvo kakvo je, uređeno, lijepo, pogodno svima za kupanje, sunčanje uživanje i zaista ćemo voditi brigu da ovaj prostor bude očuvan na zadovoljstvo svih. Ono je jedna od točaka, turistički potencija, kao i AquatiKA, Stari grad Dubovac, po kojoj želimo da Karlovac bude prepoznatljiv, napomenuo je Mandić, poželjevši da hrvatsku reprezentaciju u Rusiji na Foginovom možemo gledati do 15.srpnja.

Svakodnevni programi na Foginovom će trajati do 31. kolovoza, a početi u subotu novinom: zabavnim turnirom u ljudskom stolnom nogometu, uz nastupe plesačica i navijačica kao uvod u nogometno ludilo koje nas očekuje.

Za uređenje i održavanje Foginovog Grad će izdvojiti 180.000, a za programe na njemu 120.000 kuna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest