Taj se zna provesti: Pijani mladić iz Kasara urlao Dugom Resom i “tukao” kontejnere, za njim se povela ekipa pa svi završili u policiji

Dvojicu dugoreških maloljetnika te mladića u dobi od 26 godina iz Ulice Kasar, Prekršajni sud u Karlovcu je osudio zbog remećenja javnog reda i mira. Otprije poznat policiji, punoljetnik je u kolovozu prošle godine pijan galamio te u Ulici bana Jelačića trgao prometni znak “zabrana prelaska preko pruge”, a onda je ispred trgovine Medven udarao po kontejneru za smeće sve dok ga nije prevrnuo. Sud ga je kaznio globom od 580 kuna.

Dvojica maloljetnika prošla su samo sa sudskim ukorom. Oni su priznali da su 29. kolovoza prošle godine oko 1.25 sati Dugom Resom galamili i pjevali, udarali nogama po kontejnerima, a potom pomogli punoljetniku trgati prometni znak kraj pruge te ga bacili u ograđeni prostor HEP-a.

Dolazak na sud ih je očito prestrašio pa su naveli još trojicu klinaca koji su s njima bančili u gluho doba noći. Sud je zaključio da je punoljetnik pravio probleme, te da su se maloljetnici za njime samo poveli. Njihovo priznanje sud je ocijenio iskrenim, pa ih je samo ukorio, a kako nemaju primanja troškovi postupka idu na račun države.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest