Predizborne ankete KAportala: U Dugoj Resi HSS-ov Boljar u blagoj prednosti nad HDZ-om, nastavljamo s Ozljem

foto ilustracija

Predizborna bitka vodi se i na internetu, a vrlo je zanimljiva kad su u pitanju i kandidati u ostalim gradovima u Karlovačkoj županiji, a ne samo u Karlovcu.

Angažirali stranačke vojske

Na našoj anketi u kojoj smo pitali za favorita za gradonačelnika Duge Rese u svega tjedan dana glasovalo je 3.547 čitatelja što zvuči gotovo nevjerojatno jer je to više od trećine birača u ovom gradu. To daje naslutiti da su itekako bili angažirani stranački simpatizeri te “klikali” i “pumpali” glasove svojih favorita.

Sa zatvaranjem ankete rezultati su sljedeći. Između HDZ-ove Dijane Zadrović i Tomislava Boljara, kandidata HSS-a i SDP-a tijekom ankete otvorene od utorka do utorka vodila se “mrtva trka” ali Boljar je na koncu ipak stekao blagu prednost od tri posto. On, naime, sa zaključenjem ankete u 10 sati ima 1.520 glasova ili 43 posto, dok je Zadrović na 1.432, u postotku 40 posto.

Nezavisni Zoran Vilović je treći s 12 posto odnosno 473 glasaa, dok svega 1 posto ima HNS-ov Ivica Radočaj (39 glasova), čak manje nego “nitko od navedenih” na što je kliknuto 83 puta ili 2 posto.

Nastavljamo s Ozljem

Naše ispitivanje kako dišu birači mjesec i pol prije izbora nastavljamo s anketom o izbornim favoritima za gradonačelnika Grada Ozlja. Zasad su istaknute tek dvije kandidature, Gordane Lipšinić koja se vodi kao nezavisna iako je u stvari kandidatkinja HDZ-a, te SDP-ovke Irene Šimunić. Navodno bi svog kandidata mogao dobiti i HNS, no to još nije odlučeno, a ako još netko istakne kandidaturu, ubacit ćemo ga u našu anketu.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest