“Vječiti pročelnik” to više nije – Željko Šančić (HDZ) postao novi ravnatelj Studentskog centra

Studentski dom u Karlovcu

Bivši karlovački dožupan, a potom dugogodišnji pročelnik za prosvjetu, kulturu i sport Željko Šančić (HDZ) novi je ravnatelj Studentskog centra Karlovac.

Preuzeo je tako dužnost od iznimno uspješnog Davora Jurčevića, koji je u Studentskom centru proveo 20-ak godina, a sada otišao u mirovinu. Iz ustanove čiji je jedan od osnivača, odlazi ostavljajući SC sa student servisom, polivalentan prostor s galerijom, internet caffeom, ali i najsuvremenijim Studentskim domom u Hrvatskoj.

– Jesam zadovoljan, kako ne bih bio, ali ima šanse da se još toga napravi. Nadam se da će Šančić biti još i bolji, kazao je za KAportal.

Nezadovoljan je samo jednim – nije uspio realizirati ideju o studentskom restoranu.

– To je ostala vizija; nadam se da će Šančić nastaviti. Kada bi bio otvoren restoran, Studentski centar bi imao sve djelatnosti: smještaj, prehrana, posredovanje, slobodno vrijeme. Ostala je prehrana; kada i to bude zadovoljeno, onda će vjerojatnno i konkurentnost Veleučilišta na tržištu znanja i visokog obrazovanja biti neki postotak veća, napomenuo je Jurčević.

Koji su Šančićevi planovi s jedinom visokoobrazovnom ustanovom u županiji, danas nismo uspjeli doznati jer se na pozive nije javio.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest