SDP i Laburisti predstavili listu, Bernardić poručio – pokažite lažnim domoljubima da se grad voli radom i poštenjem

– Ova koalicija budi nadu da se Karlovac može izdići iz uspavanke u koju ga je doveo HDZ u 27 godina. Program koji su ovi ljudi napisali, baziran je na iskustvu i znanju; oni znaju što će raditi u ponedjeljak kad dođu na posao. Imaju vrlo jasan plan, imaju mjere, imaju novi start, novu budućnost, novu perspektivu za Karlovac. Imaju ono što Karlovcu treba: nada, program i razvoj jer dosadašnja vlast pokazala je što zna: ništa!

Zato pozivam sve Karlovčane da izađu na izbore, da glasaju za promjene, za koaliciju nade i spasa za Karlovac. Pokažite lažnim domoljubima kako se voli Hrvatska, kako se voli Karlovac! Pokažite im onako kako znate: radom i poštenjem, pozvao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić s današnjeg predstavljanja liste SDP-a i Laburista za Gradsko vijeće.

Po riječima nositelja Dubravka Golubića, 25 kandidata na njoj ima što reći, ona je spoj mladosti, mudrosti i energije, na njoj su iskusni gospodarstvenici, profesori doktori znanosti Mirko Butković i Mato Crkvenac, žena je 40 posto.

– Uvjereni smo da nudimo najkvalitetniju listu i zato pozivamo građane da izađu i glasaju za listu broj 11. Iako su zasićeni politikom, neka ponovo razmisle jer svojim neizlaskom dopuštaju da u njihovo ie odlučuju drugi. Da bismo bili u prilici dokazati da Karlovac može bolje, trebamo potporu vas građana, poručio je Golubić.

Potpredsjednica Hrvatskih laburista i kandidatkinja za vijećnicu Snježana Kirinić napomenula je da je koalicija koju nude građanima drugačija.

– U njoj nema crnih torbi, raznoraznih kriminala pretvorbe i privatizacije, afera. To je lista koja može ponuditi puno više nego dosadašnja vlast, izjavila je Kirinić.

Odgovarajući na pitanje koliko vijećničkih mjesta očekuju, predsjednik županijskog SDP-a Damir Mateljan kazao je kako je uvjeren da će koalicijska lista SDP-a i Laburista za Gradsko vijeće “zasigurno odlučivati o većini, ako ne i biti najveća u Gradskom vijeću”.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest