Mandić uvjeren u podršku Karlovčana u drugom krugu – dva tjedna će prezentirati program, Petračića nije spomenuo

– Mislim da je podrška koju sam dobio posljedica iskrenog stava da nastojimo brinuti o svima i o svim problemima. To je kvaliteta koju mora imati gradonačelnik i upravo zbog toga smatram da ću dobiti povjerenje Karlovčanki i Karlovčana u drugom krugu. Pozivam sve koji su nas prepoznali u prvom krugu da nas podrže, a one koji su podržali druge kandidate da naš program pomnije prouče: vjerujem da će nam i oni dati podršku, izjavio je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Damir Mandić, zahvalivši svima koji su jučer na izbore izašli i pokazali da im je stalo kako će izgledati politika u gradu.

Izjavio je da rezultatom liste za Gradsko vijeće – dobila je 13 od 25 vijećničkih mjesta – nije iznenađen jer ona oslikava cijeli Karlovac.

– To su ljudi prepoznati u Karlovcu, koji imaju svoje karijere, zvanja, poslove, ali i sakodnevno rade za dobrobit Karlovca. Ovaj rezultat za Gradsko vijeće je upravo rezultat njihova rada, napomenuo je Mandić.

Dodao je kako je zadovoljan što su prepoznati u svim gradskim četvrtima i mjesnim odborima, te da će i iduće četiri godine gledati Karlovac u cjelini, ne dijeleći probleme na naše i njihove, nego ih rješavati i brinuti o svakome jednako.

– Dosta je velika razlika u glasovima, najveći dio Karlovčana je pokazao koga žele za gradonačelnika. Mi ćemo iduća dva tjedna još više inzistirati na programu, pokazati što nudimo, najavio je Mandić, podsjetivši da su radna mjesta na prvom mjestu pa time i potpora gospodarstvu, ali da će raditi i na razvoju turizma, uređenju vrtića, revitalizaciji Zvijezde, a od državnih institucija tražiti rješavanje obrane od poplave i prometnu infrastrukturu.

O protukandidatu u drugom krugu, nezavisnom Davoru Petračiću, usprkos novinarskom pitanju, izravno ništa nije rekao, tek da kandididati u političkoj borbi moraju zadržati razinu uvažavanja i pristojnosti koju su do sad pokazali.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest