Belgijski investitor staračkog doma u Dugoj Resi zainteresiran za još dva u županiji, jedan bi trebao biti u Karlovcu

foto ilustracija

Belgijski investitori izgradnje staračkog doma u Dugoj Resi Lindbergh Group zainteresirani su za gradnju još dva u županiji, od kojih bi jedan trebao biti u Karlovcu.

Rečeno je to na sastanku predstavnika kompanije sa županom Damirom Jelićem i suradnicima, na kojem se razgovaralo o budućim projektima na području Karlovačke županije.

– Razgovarali su o razvoju već započetog projekta novog doma za starije i nemoćne u naselju Tušmer u Dugoj Resi. Interes investitora postoji za izgradnjom objekata društveno-socijalne namjene – dječjih vrtića i domova za starije i nemoćne. Konkretno, u našoj županiji planiraju se tri staračka doma od kojih je moguć i u gradu Karlovcu. Iz tog razloga sastanku su nazočili novoizabrani karlovački gradonačelnik Damir Mandić i zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalića. Zaključno je dogovorena i istaknuta važnost međusobne intenzivne suradnje investitora, lokalne i regionalne uprave te uključivanja državnih tijela kako bi projekti bili realizirani na zadovoljstvo svih, objavila je Županija.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest