I Božić i Nova godina idu u “outsourcing”: Grad Karlovac traži organizatora, javni poziv raspisan već sad

S novim gradonačelnikom karlovačka gradska uprava izgleda ništa ne prepušta slučaju, pa su već sada, uoči ljeta raspisali javni poziv za organizatora manifestacije “Božićno-novogodišnja događanja 2017./2018.” Proteklih godina je bilo vidljivo da ovim događanjima u Karlovcu treba udahnuti novi sadržaj i koncepciju, pa se traži netko tko bi objedinio svu ponudu kao organizator, a da to više ne bude sam Grad.

Javnim pozivom je propisano da će se manifestacija održati tijekom prosinca 2017. i siječnja 2018. godine na javnim površinama na području gradske četvrti Zvijezda u Karlovcu, a predviđeni su ugostiteljska ponuda, prigodna prodaja na otvorenom, zabavni, kulturni i ostali sadržaji, te doček Nove 2018. godine s vatrometom, ugostiteljskom i zabavnom ponudom.

– Grad Karlovac će postaviti pokretne montažne objekte i to 11 drvenih kućica i 20 štandova koje će dati organizatoru na upravljanje i korištenje bez naknade, te će omogućiti pristup priključnim mjestima za opskrbu električnom energijom, kao i 20 tisuća kuna za troškove organizacije. Grad dozvoljava organizatoru da montažne objekte daje u najam trećim osobama uz naplatu, dok će Grad dekorirati javni prostor na kojem se manifestacija održava, pojasnili su.

Budući organizator može biti  pravna osoba, fizička osoba, ustanova ili udruga, registrirana za obavljanje djelatnosti za koju se natječe, a osim što mora biti registriran za ovu djelatnost, mora predočiti okvirni proračun troškova manifestacije, skicu sadržaja u prostoru, imati iskustva u sličnim poslovima te biti bez kune duga prema Gradu Karlovcu i tvrtkama u njegovom vlasništvu, kao i prema Poreznoj upravi.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest