Kadrovska križaljka već složena? Županijska uprava za ceste raspisala natječaj za ravnatelja, ali i njegovog savjetnika

Županijska uprava za ceste ne samo da traži nasljednika dugogodišnjeg ravnatelja Borisa Kozjana, već i nekoga tko će budućeg ravnatelja moći dobro savjetovati!

U Narodnim novinama, naime, objavljena su oba javna natječaja, na koje se potencijalni ravnatelji i savjetnici mogu javiti do kraja ovog tjedna.

Pri tom ravnatelj može imati visoku ili višu stručnu spremu graditeljskog ili drugog odgovarajućeg smjera – što god se pod odgovarajućim podrazumijevalo –   i najmanje 5 godina radnog iskustva.

Savjetnik ravnatelja mora ispunjavati isti uvjet o radnom iskustvu, ali mora imati visoku stručnu spremu, dakle, ne može, kao ravnatelj, imati višu i, za razliku od ravnatelja, mora biti osposobljen za rad na osobnom računalu.

Jesu li nagađanja o HDZ-ovoj kadrovskoj križaljci točna, pa je mjesto ravnatelja “rezervirano” za Stjepana Turkovića, sadašnjeg direktora Zelenila, a mjesto savjetnika otvoreno za aktualnog ravnatelja ŽUC-a Borisa Kozjana koji u mirovinu odlazi nagodinu, znat će se najkasnije za mjesec i pol. Ne bude li natječaj poništen. A ŽUC ga ima pravo poništiti bez obrazloženja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest