Nestašna karlovačka mladež iza noćnog tuluma opet iza sebe ostavila nered i razbijene lampe javne rasvjete

Nakon noćašnjeg tuluma nestašna karlovačka mladež ostavila je iza sebe nered, a to im nije prvi put. Razbijene su lampe na javnim svjetiljkama na šetalištu ispred starog atletskog stadiona na Foginovom na Korani. Ovo je sad treća lampa javne rasvjete na tom šetalištu bez staklenog okvira.

Na drugoj strani grada, iza osnovne škole na Dubovcu, ostavili su poprilično velik nered. Snimke ostataka tog nereda poslali su nam naši sugrađani koji su bili ogorčeni onime što su ujutro zatekli.

“Dernek” je, kažu, trajao od 22 sata do 3 ujutro a naizmjence je sudjelovalo između 6 i 15 mladih. Skakalo se i lupalo po roletama na prozorima i po krovu škole…Glasno je slušana glazba, uglavnom cajke, zbog čega susjedi iz obližnjih kuća nisu mogli spavati jer se cijelo polje pored OŠ Dubovac orilo od njihova tuluma.

Ostavljena prazna ambalaža svjedoči da se točio alkohol, a i mokrilo se po nedavno obnovljenoj fasadi škole. Susjedi kaži da su vidjeli policiju koja je tuda samo prošla kao da se ništa ne događa.

Bez komunikacije na svim razinama nikad se, nažalost, nećemo riješiti sličnih pojava.

KAportal

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest