Počeli 7. Foto dani mladih – i danas bogat natjecateljski, edukativni i izložbeni program te večernji koncerti na Starom gradu

PickUp Music Festival u prvoj večeri ugostio je dugoreški bend March or Die, zagrebački Mr. Albino, karlovački nagrađivani bend Tight Grips, a vrhunac večeri bio je koncert popularnog benda LET3. Na samom početku večeri, organizatori su se ispričali zbog velikog nevremena koje je oštetilo dio tehnike i uzrokovalo kašnjenje koncerta. Nažalost je oštećen i veći dio rasvjete što je uzrokovalo znatno lošije svjetlosne uvjete i umanjilo najavljeni light show. Ipak, atmosfera se vrlo brzo zagrijala, a publika, njih oko 1000, je bila i više nego raspoložena!

Sudionici Foto dana mladih danas započinju s prvim fotografskim zadacima. Prva na redu je Reklamna fotografija u kojoj će izoštriti vještine rada s modelom i vještine fotografiranja proizvoda u svrhu najbolje promocije proizvoda.

– Čekaju nas zanimljivi fotografski zadaci! Moram priznati da sam uzbuđen, ali me malo i strah jer zaista želim pobijediti ove godine, izjavio je Ive Trojanović, sudionik Foto dana mladih koji već drugi put zaredom sudjeluje u natjecanju.

Drugi dan festivala donosi i zanimljivo predavanje Sanje Zanki “Kako organizirati festival za mlade nekad i danas” u Festivalskom centru u 16h, a u 17h u Gradskom muzeju Karlovac bit će otvorena izložba nizozemske fotografkinje Anne Erdman, zanimljivog naslova “Struggles of being a woman”.

Navečer nas očekuje druga večer PickUp Music Festivala uz riječki funk/rock bend Silk Milk, Ogenj iz Koprivnice, zagrebački 4Head i Double D acoustics. Glavni headlineri druge večeri su popularni Jinxi kojima je ovo prvi u karijeri nastup u Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest