Kiša uzrokuje probleme u prometu – prometne na autocestama, poplavljen kolnik između Ogulina i Oštarija, vozi se jednim trakom

Kiša otežava promet u cijeloj Hrvatskoj, dok se zbog prometnih nesreća vozi otežano na autocesti A1 – na 121. km+ 300 m, nakon čvora Brinje, u smjeru Splita. Na državnoj cesti DC42 Ogulin-Oštarije vozi se otežano, jednim kolničkim trakom u dužini od 200m, zbog poplavljenog kolnika.

HAK javlja da se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h vozi i na 136. km u smjeru Zagreba. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog prometne nesreće na 40. km, prije čvora Delnice, vozi se jednim trakom u dužini od 100m, u smjeru Zagreba.

– Kiša i mokri kolnici otežavaju i usporavaju promet u Istri, Hrvatskom primorju, Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Zbog veće količine vode na kolniku na pojedinim dionicama cesta vozi se otežano. Mogući su odroni duž Jadranske magistrale (DC8) i na ostalim cestama u gorju, dodaju u HAK-u te mole vozače za oprez i puno strpljenja.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest