Obitelj i prijatelji opraštaju se od poginulih mladića: “Bili su prekrasni ljudi, Toniju sam bio kum, a Igor je najbolji čovjek kojega sam upoznao”

.

Kaže da se radi o prekrasnim mladićima koji su odrasli skupa. Antun je bio povučen, uopće nije izlazio, bio je tokar u Karlovcu i svaku kunu bi

štedio. Igor je terenski radio u Njemačkoj kao elektromonter te je uzdržavao bolesne roditelje i mlađeg brata školarca. Bio je na godišnjem odmoru te se u utorak trebao vratiti na posao u Njemačku.

– Igor i Antun bili su kod mene u subotu navečer prije no što su izišli i kada se u nedjelju ujutro nisu vratili, zvao sam Igora na mobitel. Nije se javljao, kao niti Toni. Crne slutnje pojavile su se kada smo u nedjelju poslijepodne čuli da je neki automobil nađen u rijeci Dobri u Tomašnici. Nažalost, ispostavilo se da su to moji prijatelji. To su dvije najbolje osobe koje poznajem – kaže njihov prijetelj Hrvoje Mihalić za Večernji.hr.

Igor je, kaže Hrvoje, bio njegov najbolji prijatelj i ne vjeruje da će ikada više u životu upoznati takvog čovjeka, a Toniju je bio kum. Obojica su bili prijatelji od malih nogu.

– Bili su djeca iz radničkih obitelji i nije im bilo lako u životu. Nisu bili od one djece koja imaju sve što žele, već su sami zarađivali da bi imali i zato su bili i pošteni, samozatajni, skrbni. Poznavali su se od malih nogu, čak su obitelji i pokumljene; Antunovi su roditelji Igoru krsni kumovi, a Igorovi roditelji krsni su kumovi jednom od Antunove braće, doznaje Večernji.hr.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest