Neno Belan pozvao Karlovčane u Radićevu, kod Žabe, na doček Nove godine – za doček i Advent Grad daje 345 tisuća kuna

– Ni jedna pjesma neće biti nepoznata, sve su to pjesme uz koje se može pjevušiti, cupkati, plesati i dobro raspoložiti. Potrudit ćemo se da Karlovčane u veselem duhu uvedemo u Novu. Poručujem Karlovčanima da dođu u što većem broju, da se svi zajedno skupa proveselimo i u pozitivnoj vibraciji ispratimo staru i dočekamo Novu godinu, pozvao je Neno Belan, potvrdivši na današnjoj pressici da će on i Fiumensi zabavljati Karlovčane na dočeku 2018.

Bit će to u Radićevoj, kod Žabe, na mjestu gdje je doček svojevremeno i bio organiziran, no ne i posljednjih nekoliko godina.

– Odlučeno je da se ovogodišnja proslava preseli na novu lokaciju, kako bi se jednim dijelom i populariziralo Radićevu ulicu, ali i okupilo naše Karlovčane na prostru koji je prikladniji, rekao je Filip Trezner iz udruge Izvan fokusa, zadužene za ovogodišnji doček. Organizaciju su, po njegovim riječima poduprli i sponzori, ponajprije Heineken i Karlovačko pivo, uz čiju je potporu i omogućen Belanov nastup.

Program će početi u 22 sata nastupom Strings benda, nakon kojih su na redu Belan i Fiumensi. Oni će Karlovčane uvesti u Novu veselo, obećao je Belan, no kojom pjesmom, još nisu odlučili.

Karlovčane su na zajednički doček Nove u Radićevoj pozvali i iz Grada, koji je za organizaciju dočeka i Adventa izdvojio 345.000 kuna, a gradonačelnik Damir Mandić napomenuo kako vjeruje da je odabrana lokacija odlična i da će većina sugrađana posljednjih sati ove i prvih sati iduće godine biti tamo.

– Pozivam sve da se nađemo tu večer ovdje, kod Papa’sa, kod Žabe u Radićevoj i da dočekamo Novu godinu, te da sve one čestitke koje ćemo si uputiti tu večer ne ostanu samo na riječima, nego da se zaista svi potrudimo da tako i bude, pozvao je Mandić.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest