U prometnim nesrećama u Karlovcu i Rakovci teško ozlijeđeni vozači motocikala – jednog udario auto, drugi udario u automobil

foto ilustracija - arhiva KAportala

Dvojica motociklista, 45-godišnjak i 20-godišnjak, teško su ozlijeđeni u dvjema prometnim nesrećama što su se jučer dogodile u Karlovcu i Rakovici. Prvog je udario automobil, drugi je motociklom udario u auto.

U Karlovcu se nesreća dogodila na Turnju, a skrivila ju je vozačica auta.

– Jučer u 13.35 sati u Karlovcu dogodila se prometna nesreća na način da je 34-godišnjakinja upravljala osobnim automobilom i kretala se državnom cestom D-1 u smjeru Zagreba. Dolaskom u mjesto Turan, zbog nepropisnog skretanja udarila je u motocikl koji ju je pretjecao, a kojim je upravljao 45-godišnjak. U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozlijede, izvijestila je PU karlovačka, dodavši da će protiv 34-godišnje vozačice biti proslijeđena kaznena prijava.

Četiri sata kasnije slična prometna nesreća, također s teškim posljedicama po motociklistu, dogodila se u Selištu Drežničkom. No, ovu je izazvao vozač motocikla.

– Također jučer, u 17.30 sati u Rakovici, 20-godišnji vozač upravljao je motociklom i kretao se državnom cestom D-42 u smjeru Karlovca. Dolaskom u mjesto Selište Drežničko udario je u osobni automobil kojeg je pretjecao, a kojim je upravljala 24-godišnjakinja, nakon čega je zajedno s motociklom pao i zadobio teške tjelesne ozlijede, navela je policija, napomenuvši da protiv vozača motocikla slijedi prekršajna prijava.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest