Hrvatski laburisti na izbore u VII. bez kandidata iz Karlovca, Kirinić tvrdi da nije htjela na listu

Snježana Kirinić

Hrvatski laburisti na listi za VII. izbornu jedinicu nemaju niti jednog kandidata iz Karlovca i Karlovačke županije. Listu predvodi nezavisni kandidat, antikorupcijski stručnjak Zorislav Antun Petrović, a zašto je lista bez Karlovčana objasnila je za KAportal Snježana Kirinić.

– Još se nisam posvađala s mozgom da budem na listi za parlamentarne izbore, kazala je Kirinić u svom stilu, dodavši kako niti nije htjela sudjelovati na izborima kao kandidatkinja, a tako je i s ostalim laburistima iz Karlovca i Karlovačke županije.

Dodaje da ju je zasmetalo kad su svi dizali u nebesa Nensi Tireli te ju predstavljali pravom ljevičarkom i “super zastupnicom”, a ona je nakon što je u srpnju izašla iz stranke, čak osvanula na izbornoj listi koalicije koju predvodi Milan Bandić.

Kirinić se očito posvetila lokalnoj političkoj sceni. Jučer je s kolegom iz Gradskog vijeća Nikolom Badovincem (SDP) održala tiskovnu konferenciju o devastaciji na Židovskom groblju.

Hoće li Antun Zorislav Petrović uspjeći doseći mandat preko liste Hrvatskih laburista, treba tek vidjeti, no simptomatično je za ovu stranku da je Karlovac kao najveći grad u VII. izbornoj jedinici ostao bez ijednog kandidata.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest