Sinčić i Lovrinović: SDP i HDZ moraju Karlovčane klečeći moliti za oprost što su im učinili

Petak i gužvu na karlovačkoj tržnici danas su iskoristili i Ivan Vilibor Sinčić i njegov Živi zid, pojačani koalicijskim partnerom Ivanom Lovrinovićem.

Predstavili su svoju listu, onu Živog zida, Udruge Franak i stranke Promijenimo Hrvatsku, za VII. izbornu jedinicu.

Agenti tuđih interesa

– Mi znamo što u Hrvatskoj treba napraviti. Oni koji se u 20 godina na vlasti izmjenjuju kao Sunce i Mjesec, pokazali sve što znaju, kao zaštitnici tuđih interesa. Za naše mjere kažu da se ne može, a kad dokažemo da može, onda kažu da se ne smije. To znači da su agenti tuđih i privatnih, a ne javnih interesa, rekao je Sinčić.

Prije četiri mjeseca sam Saboru donio prijedloge ovršnog zakona nije ga nitko niti htio vidjeti, a sad se svi bore za ovršene, blokirane, deložirane, opljačkane. To je jedno licemjerje koje koriste u kampanji da prevare građene i dobiju glasove. To su marketinški programi koji se zaboravljaju u izbornoj noći. To je Most napravio koji je izdao program prof. Lovrinovića, to je Milanović napravio s Planom 21, dodaje Sinčić.

Neka mole građane za oprost

– Ovdje pored nas su se u devastiranom i deindustrijaliziranom Karlovcu došli promovirati i HDZ i SDP. Ja im ponovo poručujem da bi im bilo bolje da idu po ulicama Karlovca klečeći, da mole građane za oprost za sve što su učinili. Ovdje je nova nada za Hrvatsku i zato nas se boje.

Govore da se naš ekonomski program ne može ostvariti, a to je najbolji program i najkonkretniji, koji će riješiti problem nezaposlenosti i odljev mladih, rekao je Lovrinović te ponovio njihov plan za podizanje minimalca s 2.500 kuna na pet tisuća kuna neto u četiri godine.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest