Odlični mladi bendovi sinoć oduševili Radićevu – večeras podsjećanje na stara vremena

foto: Anamarija Podrebarac

I treća večer Dana Radićeve protekla je u vrlo ugodnom i lijepom raspoloženju i uz odličan odaziv Karlovčana. U glazbenom programu nastupila su dva mlada benda, koji su, svaki na svoj način, oduševili posjetitelje i zasluženo dobili velike ovacije.

Program je otvorio bend točka56, koji je u Radićevu vratio dašak osamdesetih i Novog vala. Kratka, ali energična svirka, angažirane i duhovite autorske stvari – recept je koji je itekako upalio kod posjetitelja koji su s pljeskom ispratili bend koji čine vokal Martin Ladika, gitarist Ivan Luić, basist Ivo Martinović i bubnjar Zvone Magdić.

Nakon njih na pozornicu je stigao bend Self Proclaimed, koji se predstavio coverima, ali u vrlo kvalitetnom sviračkom izdanju, dok je mlada Sandra Golubić još jednom oduševila publiku svojim glasom. Uz nju, Self Proclaimed su gitarist Marko Križanić, basist Vedran Mrgić te bubnjar Luka Janković.

Večer je upotpunio ozaljski crtač Zoran Hajko, koji je u likovnom kutiću izložio svoje crteže i karikature, a kako je već i uobičajeno u Radićevoj prilikom predstavljanja likovnih umjetnika, tijekom večeri radio je i novi crtež.

Danas je u Radićevoj nešto drugačiji program. Mali put u prošla vremena uz sastav DAJ 5, koji će odraditi set starogradskih za sve starije Karlovčane, ali i novovalne hitove za podsjetnik na Radićevu osamdesetih, i to u zanimljivim i drugačijim aranžmanima uz tradicionalne instrumente.

Likovna gošća je, pak, mlada Karlovčanka Marija Katić.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest