U Radićevoj se sviralo i guštalo do ponoći, večeras zagrebački jazz band i predstavljanje – Južne Amerike

U likovnom kutiću gost je bio strip crtač Josip Stupić iz Ozlja, koji je ponio i albume s brojnim avanturama svog popularnog “Čarobnjaka iz Ozlja” koje je publika tijekom večeri sa zanimanjem razgledala, a na licu mjesta nastala je i nova strip tabla u kojoj je Čarobnjak posjetio Radićevu.

Večeras nas u Radićevoj očekuje vrlo kvalitetan i sadržajan program. U glazbenom dijelu gost je zagrebački jazz kvartet Anamarije Žugić i nema sumnje da će svirka biti odlična, a tijekom cijele večeri Radićeva će biti i u znaku – Južne Amerike. Naime, predstavljanje Traveler’s Cafea osmišljeno je kao poveznica Karlovca i Južne Amerike preko braće Seljan pa će uz ponešto dokumentarnih podataka o slavnim karlovačkim svjetskim putnicima, biti predstavljena i mjesta u Južnoj Americi koja su posjetili, kao i najslavnije figure iz južnoameričke povijesti. Prigodni citati vezani uz ovaj daleki kontinent bit će podijeljeni publici u Buksi i Gradskoj straži, a na prigodnom štandu svi će moći saznati kako doći do Južne Amerike na što povoljniji i jeftiniji način. U Buksi će tijekom večeri po prigodnim cijenama posjetitelji moći popiti tekilu ili kapirošku, a sami volonteri predstavit će originalni paragvajski tereré, koji će moći kušati svi zainteresirani.

Ni to nije sve, jer prigodne murale u južnoameričkom stilu izradio je Leonard Lesić, koji će, dakako, i tijekom večeri stvarati u Radićevoj.

Početak programa je nešto prije 21 sat.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest