Domovinska koalicija: Ćorić tvrdi, koalicija s HDZ-om je moguća, ali Plenkovića ne želimo za premijera

predstavila je svoj Program oporavka poljoprivrede i ruralnog kraja. Predstavio ga je predsjednik Odbora HSP AS za poljoprivredu i drugi na koalicijskoj listi za VII. izbornu jedinicu Jurica Jašinski.

Ćorić je rekao da su Zoran Milanović i Plenković ponikli iz iste političke škole, one briselske.

– Plenković je izgovorio rečenicu koja može ući u antologiju političke gluposti, kad je rekao da se “mora testirati”. On mora pobijediti i spriječiti dolazak na vlast neokomunista Milanovića, kaže Ćorić. Podsjetio kako su ga na zadnjem Saboru stranke HDZ-ovci izviđali i čak htjeli tući po hodnicima, a mjesec poslije ga izabrali za predsjednika.

– Ispada da su kulturni došli i istjerali divlje, ali su to učinili na puno divljačkiji način. Došao je s briselskih tepiha i govori o uljuđenosti. Ja dolazi iz kraja gdje ljudi nemaju struje, iz Slavonije u kojoj gradovi umiru, gdje je Bog rekao laku noć, dodaje Ćorić.

Biračima se kratko obratio i nositelj liste u VII. izbornoj jedinici Dean Golubić. Očekuje jedan mandat, a da se za drugi još bore. Podsjetio je na neke ciljeve Domovinske koalicije, npr. nacionalizaciju tvrtki u strateškom interesu za državu, provedbu političke lustracije za sve do 1991., a gospodarsku do danas.

KAportal.hr 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest