Jelić promovirao i drugu knjigu s vjerskom tematikom i ponovo napunio Pastoralni centar na Dubovcu

Karlovački gradonačelnik Damir Jelić i njegova nova knjiga vjerske tematike pod nazivom “Deset zapovijedi”, ponovo je izazvala veliku pozornost pa je na večerašnjem predstavljanju dvorana Pastoralnog centra na Dubovcu bila premala za sve koji su pristigli.

U postizbornom pobjedničkom zanosu na predstavljanje su stigli brojni Jelićevi stranački kolege, djelatnici gradske uprave a među njima i tehnički ministri Predrag Šustar i Tomo Medved, a u publici je bila i pomoćnica ministra, proslavljena hrvatska skijašica Janica Kostelić. Rektor Nacionalnog svetišta vlč. Anton Sente pozdravio je sve prisutne, a HDZ-ovcima koji su se i ovog puta, kao i za stranačkog skupa na ovom istom mjestu prije par godina okupili u velikom broju, čestitao je na izbornoj pobjedi.

“Deset zapovijedi” je bogato ilustrirana knjiga u kojoj Jelić promišlja o Bogu i njegovih “10 zapovijedi”, a kako je rečeno u uvodnom govoru, ovo je knjiga koju vrijedi imati u rukama i domovima i “knjiga koja prerasta samu knjigu”. Tko će ju kupiti imati će vremena više joj se posvetiti kao i proučiti fotografije koje ilustriraju knjigu. Predgovor je napisao pomoćni biskup mons. Ivan Šaško,a  autoru knjige fotografije je ustupilo deset karlovačkih profesionalnih i amaterskih fotografa, a sve ih je okupio i to lijepo ukoričio grafički urednik Zvonimir Gerber.

KAportal.hr

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest