Gradska toplana snizila cijenu grijanja i za poslovne korisnike – HERA im odobrila zahtjev

– Potrošači kojima Gradska toplana isporučuje toplinsku energiju u novu ogrjevnu sezonu ulaze sa nižom cijenom grijanja. Osim nižih cijena za kućanstva i poslovni korisnici grijat će se jeftinije, izvijestili su danas iz Gradske toplane.

Kako dodaju, Hrvatska regulatorna agencija HERA odobrila je zahtjev Gradske toplane Karlovac o promjeni iznosa tarifnih stavki za energiju kategorije poslovni korisnici za centralni toplinski sustav. Od početka ogrjevne sezone, cijena grijanja za poslovne korisnike bit će oko 26 posto manja u odnosu na prethodnu sezonu.

– Gradska toplana Karlovac je prethodno poslala zahtjev te dobila odobrenje za umanjenje cijene energije u djelatnosti proizvodnje od regulatorne agencije HERA-e za kućanstva. Umanjenje od 20 posto za kućanstva se odnosi na energiju u djelatnosti proizvodnje toplinske energije, dodaju u Gradskoj toplani te kažu da će se i dalje “kao društveno odgovorno poduzeće truditi svojim potrošačima osigurati kvalitetnu i sigurnu isporuku toplinske energije, kao što je su činili i do sada”.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest