Nikola Rogoz i iduće četiri godine direktor Inkasatora – nitko drugi i nije se prijavio

Baš kao i protekle četiri godine, Nikola Rogoz i dalje će biti direktor Inkasatora. Za čelnog čovjeka ove gradske tvrtke izabran je na netom okončanom javnom natječaju i to bez konkurencije. Bio je jedini kandidat.

– Kandidat je ispunio sve uvjete natječaja te dostavio svu traženu dokumentaciju. Nadzorni odbor je na sjednici održanoj 26.09.2016. u 14 sati pregledao pristiglu prijavu kandidata i obavio razgovor te donio odluku o odabiru kandidata. Dosadašnji direktor Nikola Rogoz bio je jedini kandidata te je kao takav odabran za direktora društva Inkasator za naredno mandatno razdoblje u trajanju četiri godine, odgovorila nam je na upit glasnogovornica Andreja Barberić.

I prije četiri godine, kada je postao direktor Inkasatora, Rogoz je bio jedini kandidat. Hoće li tako slab interes za direktorskom foteljom biti i u sljedećoj gradskoj tvrtki koju čeka izbor direktora, Hrvatskom radio Karlovcu, vidjet će se vrlo brzo. To je, nakon Gradske toplane i Inkasatora, posljednja gradska tvrtka u kojoj direktoru mandat ističe ove godine. U ostalima je to mahom u prosincu 2017.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest