Zamka za vozače kod Autobusnog kolodvora – znakovi oprečni, a policija uredno kažnjava

Policija ovih dana ima pravu “žetvu” na Autobusnom kolodvoru u centru Karlovca gdje zaustavlja i kažnjava vozače koji ulaze u prostor kolodvora u namjeri da se parkiraju na jedno od obilježenih parkirnih mjesta na kraju kolodvora.

Vozače zbunjuju prometni znakovi, onaj koji označava zabranu za sva vozila osim za autobuse i taksije, te onaj oprečni par metara dalje koji navodi da se tamo nalazi parking za korisnike Autobusnog kolodvora.

Ovaj prvi znak, a po kojem se ravna policija, postavila je gradska služba, a ovaj drugi uprava Autobusnog kolodvora.

Po riječima taksista Duška Glušića koji tamo po prirodi svog posla redovito dežura, žao mu je vozača koji “nasjednu” na ovu zamku, pa na kraju dobiju kaznu od policije.

– U zadnjih desetak dana posebno se intenziviralo kažnjavanje. Ljudi već po navici znaju da je tamo parking i ulaze u prostor Autobusnog, a policija ih zaustavlja, priča nam Glušić.

Problem je dakako jer ima i onih koji na parkingu namijenjenom tek da se na brzinu istovare koferi putnika stanu i ostanu bez naplate više sati. No to nije razlog da se ovako vozači “hvataju u zamku”, već to treba što prije riješiti dogovorom mjerodavnih.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest