Obrat u istrazi: Policija otkrila da je mladić iz Kutereva sam podmetnuo bombu i aktivirao je!

Antonija V.(20) iz Kutereva nitko nije pokušao ubiti u subotu oko 17 sati bombom, već je mladić eksplozivnu napravu sam postavio pod panj u vlastitoj drvarnici, te je potom aktivirao. Djelatnici PU ličko senjske utvrdili su to u svojoj istrazi, pa će Antonija kazneno prijaviti zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i kazneno djelo lažne uzbune.

– Sumnjiči se da je 22. listopada oko 17 sati u drvarnici obiteljske kuće u Kuterevu, postavio i aktivirao ručnu bombu, nakon čega je posredstvom druge osobe lažno obavijestio policiju da je nepoznati počinitelj postavio ručnu bombu u drvarnici obiteljske kuće – priopćili su iz policije napomenuvši da će ga danas dovesti pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava protiv njega će biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija ga za sada ne može dovesti u vezu s ubojstvom Nikice Ostovića prije tri mjeseca, ali zbog načina postavljanja bombe svakako će istražiti mogućnost da je Antonijo odgovoran i za prvu eksploziju, pa tako i za Nikičinu smrt.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest