Glavni blagajnik postao glavni urednik: Perković uz direktorsku, preuzeo i dužnost urednika tri gradska medija

Matija Perković

Matija Perković, novi direktor, ali po postojećoj sistematizaciji radnih mjesta i glavni urednik Hrvatskog radio Karlovca, Karlovačkog tjednika i njihovog web portala, danas je na vlastiti zahtjev potpisao sporazumni otkaz ugovora o radu u gradskoj tvrtki Inkasator gdje je radio kao glavni blagajnik, te napravio primopredaju.

Kako smo saznali iz Inkasatora, u ovom slučaju nema otkaznog roka i već je napravljena odjava tako da praktički već danas Perković može stupiti na novu dužnost, a izgleda da ju je već i preuzeo, pošto je u impressumu na web stranici Hrvatskog radio Karlovca već naveden kao direktor i glavni urednik.

Tako će Perković možda već danas prionuti i poslu na zatvaranju sutrašnjeg broja Karlovačkog tjednika i organizaciji programa Radija, a da ima puno novih poslovnih izazova možemo zaključiti i po tome što se  još od ponedjeljka novinarima ne javlja na mobitel.

Podsjetimo, HDZ-ova uzdanica i bivši predsjednik Mladeži iz doba čuvene “lusterijade”, postao je direktorom i glavnim urednikom gradskog medija još u ponedjeljak. Većinom glasova izabrao ga je Nadzorni odbor na čelu s novim predsjednikom, HDZ-ovim gradskim vijećnikom Dubravkom Strnićem, a tome je prethodio neviđeni igrokaz smjene dotadašnje predsjednice NO, HSLS-ovke Mirne Špehar za koju valjda vladajući nisu bili sigurni kako će glasovati, pa je jednostavno “izbrisali” iz NO.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest