Premijera filma snimanog u Karlovcu i Ogulinu po scenariju Luca Bessona najavljena za veljaču – pogledajte trailer

Iako je svoju premijeru trebao imati još prošlog ljeta, visokobudžetni film “The Lake” sniman po scenariju čuvenog Luca Bessona svoju će premijeru doživjeti u veljači 2017. godine, i to u vrijeme SuperBowl vikenda, jednog od najgledanijih događaja godine u SAD-u i diljem svijeta. Podsjetimo, dio ovog filma sniman je u Karlovcu i Ogulinu, točnije na rijekama i mostovima – na Kupi i oko banijskog mosta u Karlovcu i nad kanjonom Dobre u Ogulinu, gdje su snimljene brojne atraktivne akcijske scene. Zanimljivo je i da je film promjenio ime.

Umjesto imena “The Lake”, odnosno “Jezero”, zvat će se “Renegades” ili u slobodnom prijevodu “Otpadnici”. Podsjetimo, priča govori o mornaričkim komandosima koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge.

Na lokacijama u Hrvatskoj snimalo se i u Grožnjanu, Humu, na Lokvarskom jezeru, te Zagrebu gdje je zagrebački Velesajam pretvoren u ratno Sarajevo. Osim u Hrvatskoj, snimano je i na Malti te u filmskim studijima u Njemačkoj i Belgiji.

KAportal.hr

POGLEDAJTE TRAILER…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest