Ugodan početak zimske “okupacije Radićeve”, večeras dva odlična koncerta, izložbe, slikanje i vruće kuhano vino

Zimsko izdanje događanja kojima je osnovni cilj oživljavanje središnje karlovačke ulice, svima nam srcu prirasle Radićeve, započelo je sinoć u ugodnom i dobrom raspoloženju. Unatoč, mora se priznati, vrlo hladnom vremenu, ali i iznimno brojnim događanjima u gradu, u Radićevoj se ipak okupio pristojan broj ljudi koji su se zagrijali uz kuhano vino i čaj, ali i prigodan program.

S hladnoćom su se uz malo cvokotanja uspješno izborili Mirna i Marko, koji su svojim repertoarom sačinjenim i od božićnih hitova i od pop-rock hitova u laganim akustičnim obradama privukli pažnju posjetitelja i u nekoliko navrata dobijali i vrlo topao i glasan aplauz. Za zagrijavanje je odlično došao i vatreni nastup Magmatikke (Gabrijele Brletić) s POI performansom, a u suradnji s Knjižnicom za mlade postavljena je i vrlo zanimljiva izložba zagrebačkog likovnog umjetnika Denisa Kaplana.

Ukrasni poklon, bor od papira i nekoliko slika Tally Rayne Adams, pak, poslužili su za ukrašavanje prostora oko “pozornice”.

Večeras je u Radićevoj na rasporedu vrlo lijep program pa vrijedi doći, poslušati odlične bendove, uživati u dobrim slikama i probati kuhano vino. U 20 sati kreće nastup zagrebačkog Anamarija Žugić Jazz Quarteta, koji je pripremio mix jazz i blues standarda te jazz obrada božićnih stvari, dok će nešto iza 21 sat krenuti koncert mladog rock/novovalnog benda točka56. S par radova predstavit će se karlovački akademski slikar Bojan Kiski, koji će tijekom večeri stvarati i svoje novo djelo.

KAportal.hr

Foto: Ivan Cindrić, Iris Biškup, Anamarija Tonžetić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest