Božićni šoping u Gradu Karlovcu: Kupuju osobno i kombi vozilo za 450.000 kuna

Grad Karlovac raspisao je natječaj za kupnju dva službena vozila, po tehničkim specifikacijama, radi se o manjem osobnom vozilu, te o kombi vozilu, ukupne vrijednosti 450.000 kuna. Rok za dostavu ponuda je 28. prosinca u 9 sati u Malu vijećnicu, a najkasnije 90 dana od izbora najboljeg ponuđača, zaključit se ugovor o kupoprodaji.

Prema istaknutoj tehničkoj dokumentaciji manje vozilo treba biti snage od 1.100 do 1.200 ccm s minimalnom snagom motora od 65kW. Od obavezne oprema, između ostalog, mora imati dodatno zatamnjena stražnja stakla, električno podesiva i grijana vanjska zrcala, koja moraju biti u boji vozila, kao i kvake, upozorenje za ispuhanu gumu, mora biti metalik srebrne boje te imati protupožarni aparat od 1kg.

Kombi može biti i rabljeni, ali ne stariji od 2016. godine i s ne više prijeđenih kilometara od 35.000. Mora imati osam sjedećih mjesta plus ono za vozača, mora imati dizelski motor i minimalno 150kW snažan motor s automatskim mjenjačem. Za njega traže sustav protiv proklizavanja pri kočenju, lijeva i desna klizna vrata, trozonski klima uređaj, putno računalo, xenon ili led svjetla, zvučnu pomoć pri parkiranju sprijeda i straga i druge sitnice.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest