Reagiranje: Grad Karlovac nema glasnogovornike, samo suradnike za odnose s javnošću – na testiranje ih pristupilo 12

Na naš članak u kojem smo napisali da karlovačka gradska uprava prima još jednu osobu na mjesto glasnogovornika vrlo brzo je stigao demantij. U članku je, pišu nam iz Ureda gradonačelnika, napisan niz netočnih informacija pa ih žele demantirati.

Demantij prenosimo u cijelosti…

Vezano uz vaš članak “Karlovačka gradska uprava traži (još) glasnogovornika– 18 kandidata danas na testiranju” obavještavamo Vas da u Gradu Karlovcu nije zaposlen niti jedan glasnogovornik. 

Poslove odnosa s javnošću trenutno obavljaju vježbenica za protokol i odnose s javnošću i stručna suradnica za pristup informacijama i javnost rada. Oglas koji spominjete u članku odnosi se na zamjenu osobe koja se nalazi na rodiljnom dopustu. Testiranju je pristupilo 12 kandidata.

Nakon ovog možemo samo zaključiti da karlovačka gradska uprava zaista izvrsno komunicira s javnošću s obzirom da nema niti jednog glasnogovornika, a neće ga, kako stvari stoje, imati i nakon što izaberu zamjenu za službenicu koja se nalazi na rodiljnom dopustu, a odnosi se na radno mjesto višeg stručnog suradnika za protokol i odnose s javnošću.

Isto tako, upravo je na stranici gradske uprave istaknut poziv na testiranje u kojem je navedeno 18, a ne 12 kandidata, a koji su to može se vidjeti na ovom linku. Ako ih je pristupilo tek 12, to je podatak koji mi danas ujutro kod objave teksta ipak nismo mogli znati.

KAportal.hr 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest