Mjera sprječavanja koronavirusa: Gradska odluka – od sutra se ograničava rad kafića u Karlovcu samo do 18 sati

foto ilustracija

Od sutra na području Grada Karlovca ograničeno je radno vrijeme kafića do 18 sati. To je, naime, odluka karlovačke gradske uprave zbog prevencije širenja koronavirusa.

– U toku današnjeg dana će gradski stožer u sklopu svoje nadležnosti  odlučiti da sa sutrašnjim danom radno vrijeme objekata završava u 18 sati. Nakon 18 sati ugostiteljski objekti u Karlovcu do daljnjeg neće raditi. Iskomunicirali smo tu odluku s Cehom ugostitelja, dobili su tu informaciju i svjesni su kakav je trenutak. Iskreno se nadam, kao i oni, da to neće trajati dugo, rekao je gradonačelnik.

Pritom se zahvalio Karlovčanima koji ovu situaciju shvatili krajnje ozbiljno i odgovorno, ono što slijedi, dodaje, moraju se pratiti odluke Stožera.

– U ovakvom odgovornom raspoloženju, vjerujem, nadati se da će ova kriza vrlo brzo prestati. Na razini gradske uprave i Stožera pripremili smo sve planove koji su potrebni u slučaju, ne daj Bože, eskalacije ove krize. Tu ponajprije mislim na rad komunalnih tvrtki i ustanova. Pokušavamo pretpostaviti što bi nas moglo dočekati, ali nadam se da ovu odgovornost i ozbiljnost koju smo do sad već pokazali i zadržati, kaže još gradonačelnik.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest