VIDEO: Dječak upao u devet metara duboki bunar, spašen zahvaljujući brzoj reakciji vršnjaka

foto ilustracija - Pixabay.com

U ponedjeljak u mjestu Petrijevci pokraj Osijeka umalo je došlo do tragedije nakon što je 11-godišnjak upao u bunar dubok devet metara, piše Glas Slavonije. 

Dječak se zajedno s prijateljima utrkivao niz Vjetrovitu ulicu kada su došli do zemljišta jedne srušene kuće. 11-godišnjak je prijateljima u jednom trenutku nestao iz vida, no njegovim prijateljima nije dugo trebalo da shvate što se dogodilo.

Činjenica koja je najviše zabrinjavajuća jest ta da je bunar u koji je dječak upao bio u potpunosti neograđen, nezaštićen i prekriven tek starim pločama. Dakle, u potpunosti neprimjetan.

POGLEDAJTE VIDEO…

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/238255/11-godisnji-djecak-iz-petrijevaca-upao-je-u-devet-metara-dubok-bunar-intervenirali-vatrogasci/?autoplay=false&src=kaportal_hr

“Zapravo, zadivljuje činjenica koliko su ti dječaci u tom trenutku ostali prisebni i koliko su zrelo reagirali. Čim su vidjeli da im je prijatelj još uvijek živ u bunaru u kojemu je bilo oko pola metra vode, jedan je otrčao po pomoć, a drugi ostao s njim, hrabreći ga i dajući mu podršku sve dok do bunara nisu došli njegovi najbliži, vatrogasci iz DVD-a Petrijevci s opremom i Hitna pomoć. Dječak je ubrzo izvučen iz bunara”, rekao je za Glas Slavonije jedan stanovnik Petrijevaca.

U izvlačenju dječaka sudjelovali su i vatrogasci koji su spustili ljestve kojima se dječak popeo. Srećom, ozbiljnijih ozljeda kod dječaka nije bilo, zadobio je samo lakše ogrebotine prilikom pada. Pregledan je u KBC-u Osijek i uskoro je pušten na kućnu njegu, piše Glas Slavonije. 

Vijesti.rtl.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest