Rukometaši Karlovca u dosad najmlađem sastavu poraženi od daleko iskusnijih Vinkovčana

Samo 18,8 godina bio je prosjek starosti igrača Karlovca na utakmici Lige za poredak u Premijer ligi protiv vinkovačke Spačve! Zaista raritet – kada bi se gledao prosjek juniorska momčad, a na parketu je, dakako, bilo i dosta kadeta. To je valjda i jedina korist jedne čudne i nepotrebne lige za poredak od 7. do 10. mjesta, koja klubovima donosi samo troškove i nema apsolutno nikakav rezultatski značaj.

Rezultat je, dakle, u ovoj ligi posve sporedan pa samim tim poraz 25:29 protiv daleko iskusnijih Vinkovčana nije nimalo tragičan, iako se mora priznati da smo očekivali malo više borbenosti. Ipak, ni tu treba biti strog kritičar, jer teško je motivirati momčad u ovakvim okolnostima i nakon teške i uspješno okončane Premijer lige – za utakmice koje ne znače baš ništa.

Istaknuo se, igrom i borbenošću, Šnajder, nakon stidljivog početka vrlo dobar je bio Obranović, kao najiskusniji dobru je partiju pružio i Dominik Smojver.

Što se tijeka utakmice tiče, Spačva je vodila veći dio susreta, Karlovčani su imali nakratko prednost u prvom dijelu (10:8), a neizvjesnost je trajala do 51. minute i 23:24. Onda je proradio gostujući vratar Stojanović i gosti (kod kojih se istaknuo i odlični Kordi) su osigurali pobjedu.

Igrali su: Karić (7 obrana), Prezelj (5 obrana), Radočaj, Sudarić, Vojak 2, K. Capan 2, Šnajder 6(1), Miličević 1, Domagoj Smojver 2, Dominik Smojver 5, Blašković, H. Capan, Špruk, Obranović 7, Milovac i Crnković.

Narednog vikenda rukometaši Karlovca gostuju kod Gorice.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest