Proteklog vikenda dvije odlične svirke na Sceni – zabava uz Manntru, Eclipse of Time, Breakdown!…

foto: Ana Lešić/Perun.hr

U dva odlična koncerta mogli su uživati mladi Karlovčani i Karlovčanke proteklog vikenda. U subotu su Karlovac i Mala scena Hrvatskog doma bili završna postaja hrvatsko-slovenske turneje sve popularnijeg umaškog benda Manntra. Vrlo interesantni i kvalitetni Umažani, koji rock i metal glazbu miješaju s tradicionalnim istarskim glazbenim motivima oduševili su i karlovačku publiku predstavljajući svoj novi album “Venera”, no to nije bio i jedini zanimljivi dio večeri. Kao predgrupa je, naime, nastupio sve aktivniji i probitačniji karlovački bend Eclipse of Time, koji je ujedno i snimao spot za svoju pjesmu “Još te uvijek volim”. Recimo i da je potvrđen nastup Eclipse of Time na ovoljetnom Schengenfestu, koji se ove godine održava od 29. srpnja do 1. kolovoza, a među headlinerima su Asian Dub Foundation, Guano Apes, Rudimental, S.A.R.S….

Više fotografija s koncerta Manntre i Eclipse of Timea možete pogledati na stranicama Perun.hr.

U petak su, pak, u sklopu projekta udruge KA-MATRIX “Mladi u javnim prostorima” odličnu zabavu na Maloj sceni Hrvatskog doma pod nazivom “Plug In 01” pripremili sami mladi Karlovčani. Uz vrlo dobru posjetu i odličnu atmosferu zasvirali su lokalni bend Tight Grips, najbliži susjedi – dugoreški Jam Kid te gosti iz Zaboka – Breakdown!. Uz potporu iskusne ekipe iz KA-MATRIX-a glavninu posla u organizaciji ovog koncerta obavili su karlovački srednjoškolci i svakako veseli da uz već etablirane i iznimno aktivne udruge mladih Studio 8 i Izvan fokusa, koje su također nastale u srednjoškolskim klupama, dolaze i neki novi klinci.

Podsjetimo da nas od 7. do 9. svibnja očekuje niz koncerata u okviru manifestacije Foto dani mladih. U četvrtak 7. svibnja na Sceni nastupaju Kinoklub i Dino Jelusić, a u subotu 9. svibnja Soul Radio, Wanderlust i Đumbus. Između ta dva datuma, u petak 8. svibnja u Papa’s baru koncert će održati Pavel, Humanofon i The Chocolate Nipples.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest