Predstavnici “Zelenih” bili kod dogradonačelnice radi pothodnika – Adamović tvrdi da mu je zaprijetila rekavši “da pazi što izjavljuje”

Bernard Adamović ispred pothodnika

Predstavnici karlovačke organizacija Zeleni zajedno, odnosno njihov predsjednik Bernard Adamović bili su na sastanku kod dogradonačelnice Marine Kolaković vezano za njihovu inicijativu oko uređenja pothodnika.

No kako je Adamović prenio medijima, sastanak je bio poražavajuć.

– Kad kažem poražavajuć, ne mislim na rješenje koje smo pokušali ishoditi. Poražavajuć je bio po sve nas, sve nas koji živimo u Karlovcu. Ugovorili smo sastanak na našu inicijativu da bi dobili uvid trenutnog stanja oko rješavanja karlovačkog pothodnika, piše Adamović.

Navodi da je dogradonačelnica čitala neki dokument, a kad su zatražili kopiju kazala im da se radi o poslovnoj tajni te da taj zahtjev treba razmotriti.

– Ima pravo da nam ga ne ustupi, ali mi mislimo da se ne radi o tajnom dokumentu, već javnom, jer da je tajan ne bi ga čitala pred nama, kaže Adamović.

Tvrdi da mu je čak dogradonačelnica i zaprijetila riječima “da pazi što izjavljuje ubuduće”.

– Ne znam sto je to značilo i trebalo jednoj dogradonačelnici. Ne neprimjereno je to upućivati bilo kome, a pogotovo ne od osobe koja obnaša takvu dužnost, kaže Adamović.

Dodaje da je “prijetnja” bila revolt na izjavu od 19. prosinca 2014. kad je izjavio da je “dosta korumpirane vlasti u Karlovcu”.

– Mislim da je gospođa Kolaković pobrkala lončiće jer sam samo prenio činjenicu presude u kojoj se HDZ-u presuđuje za koruptivne radnje, a ja sam je samo prenio u svom medijskom izlaganje, dodaje još Adamović.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest