Večeras epilog unutaresdepeovskog obračuna – zasjeda županijski SDP, prije Latkovićeva pressica

foto ilustracija

Nesuglasice na relaciji karlovački – županijski SDP vjerojatno će – ne dogodi li se čudo i budu izglađene – kulminirati danas.  Sjednica Predsjedništva i Županijskog odbora stranke, na kojoj bi se trebalo raspravljati i o prijedlozima županijskog predsjednika Damira Mateljana o  razrješenju tajnice ŽO Marine Novaković Matanić i raspuštanju organa Gradske organizacije SDP Karlovac, sazvana je u večernje sate, dok će prije nje pressicu održati predsjednik karlovačkog SDP-a Žarka Latkovića.

Upravo njegovu, ali i smjenu dopredsjednika i članova Predsjedništva i Gradskog odbora, podrazumijeva prijedlog o raspuštanju organa karlovačkog SDP-a, koji može, ali i ne mora proći kod županijskog Predsjedništva i Odbora.

Da su protiv toga, već su javno obznanila tri foruma karlovačkog SDP-a – žena, seniora i mladih, te gradska organizacija, poručivši da čvrsto stoje uz svog predsjednika. Neslužbeno doznajemo da su karlovački SDP-ovci odlučni u nakani da ne dozvole raspuštanje i stvari istjeraju na čistac, pripravni za različite akcije i prijedlogom koji bi, po njima, bio najbolje rješenje za cijelu situaciju.

Je li doista tako i kako će “obračun” unutar SDP-a završiti, bit će poznato za nekoliko sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest