Karlovački policajci u akciji za bivšeg kolegu: Na izložbi specijalnih vozila prikupljaju novac za ugradnju invalidske platforme

Sasvim posebnu izložbu moći će Karlovčani posjetiti ove srijede i tako poduprijeti akciju karlovačkih policajaca za pomoć bivšem kolegi i ugradnju invalidske platforme u zgradi u kojoj živi.

Naime, Povijesna postrojba Karlovački počasni vod ZNG-91. i PU karlovačka pokrenule su akciju prikupljanja financijskih sredstava za pomoć pri ugradnji invalidske platforme za Božidara Mikšu, umirovljenog policijskog službenika i hrvatskog branitelja kojem je zbog bolesti amputirana lijeva potkoljenica i desna natkoljenica, čime je primoran na korištenje invalidskih kolica.

– Kako bi Božidaru osigurali što kvalitetniji samostalni život i kretanje, namjera je od prikupljenih sredstava u njegovoj stambenoj zgradi ugraditi invalidsku platformu. U tu svrhu, u srijedu, 24. travnja, od 10 do 14 sati u Ulici Andrije Štampara u Karlovcu, u blizini KTC-a, bit će organizirana izložba multifunkcionalnog vozila PU karlovačke (schengen busa), starodobnih vojnih vozila Karlovačkog počasnog voda ZNG-91., prezentacija rada policijskog psa za zaštitno tragačku namjenu i radionica izviđačkih aktivnosti. Pozivamo sve zainteresirane koji žele pružiti podršku da nam se pridruže na ovoj aktivnosti, poručili su iz PU karlovačke.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest