Sportske igre obrtnika Hrvatske: Obrtnicima županije treće mjesto u kuglanju, brijač Tomislav Pudina sve je opet oduševio došavši u škotskom kiltu

Na Malom Lošinju su protekli vikend (9-12 svibnja) održane 12. Sportske igre obrtnika Hrvatske na kojima je sudjelovalo gotovo 800 sudionika iz cijele Hrvatske među kojima je bilo i 80 obrtnica i obrtnika iz Karlovačke županije, članova Udruženja obrtnika grada Karlovca, Duga Rese, Ogulina, Ozlja i Slunja.

Natjecalo se u sedam disciplina a sportaši – obrtnici KA-županije nastupili su u svim disciplinama: malom nogometu, kuglanju (muški i žene), odbojci na pijesku, pikadu, tenisu, stolnom tenisu i potezanju užeta. Rezultat na ovakvim igrama je poželjan ali ipak nije primaran već sudjelovanje i druženje s kolegama obrtnicima Lijepe Naše. Nije zgorega ipak spomenuti da su karlovački kuglači osvojili “kantu” za treće mjesto.

U svakom slučaju svi su se dobro sproveli, srčano navijali i bodrili sve natjecatelje bez razlike iz koje obrtničke grupacije dolazili. Glavna atrakcija ovogodišnjih igara bio je osebujni brijač iz Karlovca Tomislav Pudina koji je sve iznenadio i oduševio došavši u škotskom kiltu, ali i tamburaški sastav “Boemi” koji su došli iz Karlovca da bi poboljšali “štimung”.

Obrtnike Karlovačke županije predstavljali su predsjednici Darko Stanković i Željko Vuković a na otvorenju igara prisutnima su se obratili predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac te ministar turizma Gari Capelli koji je i službeno otvorio sportske igre.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest