Karate klub Kaplast vratio izvorno ime – Karate klub Karlovac 1969

Članovi Karate kluba Kaplast održali su sjednicu Skupštine kluba na kojoj je od važnijih odluka promijenjeno ime KK Kaplast u Karate klub Karlovac 1969.

Razlozi za promjenu imena u ime koje je klub nosio od osnutka 1969. godine do devedesetih godina je taj što je tvrtka Kaplast d.o.o. prodana DS Smith-u iz Englenske te će se ime Kaplasta uskoro ugasiti. Drugi je razlog taj što je krajem prošle godine i prekinuto sponzorstvo kluba te više nema osnova za daljnje postojanje tog imena – objašnjava predsjednik kluba Želimir Feitl.

Vodstvo kluba ostalo je isto, a pored odluke o promjeni imena usvojeni su Izvješće o radu za 2014. godinu, Financijsko izvješće i Plan rada i aktivnosti za 2015. godinu. Statut kluba usklađen je sa novim Zakonom o udrugama i Zakonom o sportu.

U prostoru bivše tvornice Kaplast na Borlnu čiji je objekt sada u vlasništvu Želimir Feitla, a gdje se već odavno nalaze i prostorije Karate kluba uskoro će biti otvoren prvi golf sadržaji u Karlovcu, takozvani indoor golf, a o čemu ćemo na vrijeme obavijestiti javnost. Osim prostora za Školu golfa u objektu je potpuno uređen prostor za karatiste i fitness centar.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest