Prvak Hrvatske u golfu, Karlovčanin Marin Štahan, svečano otvorio prvi karlovački indoor golf

Aktualni prvak Hrvatske u golfu, licencirani učitelj golfa, Karlovčanin Marin Štahan, svečano je, simbolično ispucavanjem loptice u simulator na golf igralištu u Abu Dhabiju čije brzina je dosegla 243 kilometara, otvorio prvi indoor golf u Karlovcu. Na otvorenju je bila i aktualna prvakinja Hrvatske, Zagrepčanka Martina Čanadi koja je nazočnima prezentirala igru golfa na simulatoru.

Indoor golf otvoren je u prostoru bivše tvornice Kaplast na Borlnu čiji je objekt u vlasništvu Želimir Feitla, predsjednika KK Kaplast 1969 i aktualnog predsjednika KŠZ.

– Takozvani indoor golf sadrži golf simulator, green i dvije pozicije za ispucavanje (driving ranch). Sadržaj je primjenjiv za obuku golfera početnika te za uvježbavanje i korekciju grešaka kod već uvježbanih golfera – rekao je Feitl.

Ova investicija je vrijedna oko 200 tisuća kuna, a kako se u sklopu objekta nalazi i preuređene prostorije za Karate klub Karlovac 1969, teretana i fitness centar, sveukupna investicija u preuređenje objekta i nabavu nove opremu iznosi cca 600 tisuća kuna. Vlasnik se nada da će kroz nekoliko godina vratiti uloženo.

Obuku u Školi golfa vodit će učitelji golfa iz PGA (profesionalne golf asocijacije) Karlovčanin Marin Štahan i Darko Ljubanović iz Zagreba, a Škola golfa se osniva i počinje s radom odmah početkom mjeseca lipnja i trajat će do 15. srpnja 2015. Upisnicima u Školu golfa ulazi obuka s opremom u vlasništvu kluba ili PGA te izlazak na golf igrališta GCC Zagreb  u Zagrebu.

Zainteresirani se mogu javiti u golf klub 4Rijeke, na adresu Borlin Gaj 1 Karlovac te na e-mail adrese: zelimir.feitl@gmail.com i bbrajac@gmail.com

Svečanosti je nazočio velik broj Karlovčana i Zagrepčana, igrači golfa, članovi karlovačkog Golf kluba 4 rijeke, sportaši, suradnici i prijatelji Želimira – Žige Feitla, među kojima i pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe lokalnog sporta Siniša Krajač, karlovački gradonačelnik Damir Jelić i mnogi drugi.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest