U ovogodišnju avanturu života žele mladi Karlovčani – pomognite im da upadnu u Red Bullov “Can you make it”?

U ovogodišnju Avanturu života “Can you make it?”, u organizaciji Red Bulla prijavio se mladi Karlovčanin David Vojak.

On i njegov tročlani tim, prema propozicijama, napravili su jednominutni video kojim su objasnili zašto bi baš oni trebali biti odabrani za nastavak natjecanja.

Naime, u ovoj avanturi sudjeluje više od 200 timova iz 60 zemalja svijeta, a samo oni sa najviše vaših lajkova nastavljaju avanturu.  Iz Hrvatske je prijavljeno 11 timova, a mađu njiima i FAULTY TEAM, u kojem su David Vojak, Antonio Župan i Marko Židić.

Iz cijele Hrvatske na završno natjecanje odlaze dva tima. Avantura počinje na jednon od 5 lokacija: Madrid, Budimpešta, Manchester, Stockholm i Rim. Svaki tim sa svoje lokacije u roku od 7 dana mora stići do Amsterdama. Putem bilježe svoju rutu, objavljuju fotke, rješavaju dobivene zadatke i ono najvažnije nemaju privatne mobitele, novac, kartice, ništa…osim 24 limenke Red Bulla koje uz pomoć svojih sposobnosti, šarma, sreće i sl. mijenjaju za: prenoćište, hranu i prijevoz do sljedećeg odredišta…FAULTY TEAM bi želio na ovo putovanje, stoga glasajte za njih kako bi krenuli u Avanturu života.  Važno je naglasiti da jedan glasač može glasati svaki dan.
POGLEDAJTE VIDEO…

Ovo je direktni link na kojem možete glasati za našeg Davida i FAULTY TIM:
https://canyoumakeit.redbull.com/hr/applications/9481/

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest