Karlovački vrtuljak pun radionica, predstava, koncerata, sporta – Od nedjelje do petka na niz lokacija u gradu

Šesto izdanje Karlovačkog vrtuljka, od 13. do 18. svibnja, na niz će lokacija u gradu donijeti različite radionice, predstave, pjesme, sportska natjecanja i čak 90-ak radionica kroz koje će proći oko 2.500 do 3.000 djece, najavljeno je na današnjoj pressici.

Karlovački vrtuljak počinje na Majčin dan, u 10 sati u Glazbenom paviljonu, zatvaranje će biti na istom mjestu u petak u 19 sati, dok će ostalim danima događanja biti u školama, Zorin domu, Šetalištu dr. Franje Tuđmana, Muzeju, Knjižnici, školama… Bogate, cjelodnevne programe organizirale su institucije i udruge zajedno, a to je još jednom pokazalo da je briga o djeci i mladima strateško opredjeljenje svih.

– Ova je manifestacija i uvedena s ciljem umrežavanja različitih institucija kako bismo osvijestili činjenicu da smo svi odgovorni za rast i razvoj naše djece. Vjerujem da će Vrtuljak ostati tradicija, a posebno raduje velik broj djece koja sudjeluju u radionicama i što se na različitim prostorima u gradu održava, te da svi u tome možemo uživati, posebno djeca, i kvalitetno provesti jedan dio svog vremena, kazala je dogradonačelnica Andreja Navijalić, posebno zahvalivši volonterima zahvaljujući kojima se ova manifestacija i održava.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest